Hjelp – Ofte stilte spørsmål

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam
Download App Know More

For leietagere

Etter at du har registrert og logget deg inn i Voids appen, må du gå til Innstillinger og velge Betalingskort.
Her legger du inn ditt ønskede VISA kort for betaling. All transaksjon skjer vi vår partner for online betaling Stripe,
og Voids AS lagrer ikke din kortinformasjon hos oss. Dette er kun registrert i Stripe.

Når du har lagt inn betalingskort, velger du en av de ledige plassene på kartet. Vi anbefaler ikke å starte parkeringen før du er sikker på
at den er ledig og når du faktisk står på plassen. Deretter velger du ønsker tid ved å skole på tannhjulet til tidsinnstillingen i appen for så
å starte parkeringen.

Du kan når som helst utvide parkeringstiden og betaling for parkeringen blir ikke trukket før du avslutter parkeringen.

Pris kan variere fra sted til sted basert på hva utleier har satt som ønsket pris for sin parkeringsplass. Gå derfor inn på den aktuelle parkeringsplassen for å se pris pr. time.

For utleiere

Utbetaling for parkering avregnes én gang pr. døgn til registrert IBAN nummer.

Det tar vanligvis 3-5 virkedager fra leieforholdet er ferdigstilt til pengene er på kontoen din. Det blir ikke foretatt utbetalinger i helgene eller på helligdager.
Leietaker betaler den fastsatte utleieprisen til leietager direkte og hvor Voids tar en avgift på 15%.

For å motta utbetaling må du registrere kontonummer på app.voids.no samt godta betalingsløsningen vår (Stripe) sine vilkår for utbetaling. Dette gjør du i app.voids.no systemet under Utbetalinger.
Brukere som har tjent over 10 000 kr vil bli bedt om å laste opp id-dokumentasjon(f.eks. førerkort) til Stripe for å bekrefte deres identifikasjon. Bilde som lastes opp må være av god kvalitet og i farger.

Du kan se historikk på leieforhold på din plass i app.voids.no

All inntekt, også fra utleie gjennom Voids.no skal i utgangspunktet innrapporteres i din Skattemelding. Avhengig av om du leier ut som privatperson eller bedrift vil du har rett på eventuelle fradrag og det er ulike regler for skatt.
Vi anbefaler at du kontakter Skatteetaten direkte eller en skatteekspert dersom du har spørsmål rundt skatt av dine inntekter. Ansatte i Voids har ikke tilstrekkelig kunnskap rundt skatt til å gi råd om dette.

For å leie ut parkeringsplass, må du å registrere en konto på app.voids.no. Du kan enkelt opprette konto med bruk av e-post og passord eller ved hjelp av Facebook innlogging.
Når du er logget inn må fylle ut skjema for utbetalinger. Her spør vi etter informasjon om Bankkonto, adresse, navn m.m.. Skjemaet registrerer en profil i vår betalingsløsning Stripe,
som deretter vil automatisk sørge for utbetalinger når noen leier din parkeringsplass. Under bankkonto må du oppgi din IBAN konto nummer. Dette får du hos din bank.
Har du DnB som bank kan du generere en IBAN konto på denne siden hos DnB

Når utbetalings opplysningene er utfylt og sendt inn, kan du gå til Mine plasser for å legge til parkeringsplasser med bilde, beskrivelse og pris pr. time.
Du kan velge om plassen skal være synlig i vår Voids app for iOS og Android for publikum, eller om den skal være skjult. Her kan du også Sette ønsket periode
og tid på døgnet plassen din skal være tilgjengelig for leie.

Vi tar utgangspunkt i prisene du setter for leie av parkeringsplassen din for å beregne hva leietakeren skal betale, og hvor mye du vil tjene.
Du vil alltid motta 85 % av prisen du setter. De resterende 15 % er administrasjonsgebyret til Voids AS.

Load More

Kontaktinformasjon

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Du er velkommen til å fylle ut skjemaet under og sende oss spørsmål eller beskjed.